votre vie en rose

Jullie (trouw)feest

Proficiat! Jullie gaan trouwen! Je hebt de vrouw van je dromen gevraagd of ze met jou wil trouwen en ze heeft “ja” gezegd! De verlovingsring aan haar hand en plannen maar!

Wat nu? Hoe gaan jullie de planning van deze belangrijke dag aanpakken? Wist je dat er enorm veel tijd in de voorbereidingen kruipt? Tijd die jullie misschien niet hebben of vrij kunnen maken?

Wil jij een unieke trouwceremonie in openlucht? Of liever een intiem diner met prachtige aankleding? Mag jouw trouwfeest net dat tikkeltje meer zijn? Geef je een receptie? Doet jouw dochter haar communie? Jouw trouwfeest in het buitenland? Heb je graag dat het tot in de puntjes afgewerkt is? Wij ook.

Wij streven ernaar om jullie persoonlijkheid en dromen om te zetten in realiteit. Mensen leven van feest tot feest en dus mag er best wat tijd aan geschonken worden. Herinneringen worden vaak op feesten gemaakt.

‘La vie en rose’ biedt een aantal pakketten aan die qua prijs voordelig zijn. Daarnaast is alles ook zonder andere verplichtingen bespreekbaar.