notre vie

Ons leven

Lennert & Jolien

Hoi! Ik ben Lennert Lodewijks. Sinds een aantal jaren woon ik samen met Lien en ons zoontje Leon in Hechtel-Eksel, Limburg. Van opleiding ben ik leerkracht bewegingsopvoeding en geschiedenis. Naast het werken met kinderen, hou ik ook van het organiseren. Geen uitdaging is mij te veel. Samen met mijn zus, Jolien, ben ik in bijberoep gestart met het organiseren van sportkampen (Foot&Fun). Sinds kort organiseren we ook kinderfeestjes en teambuildings (Forest&Fun).

We bouwden zelfs een eigen escaperoom.  In de loop der jaren konden we verschillende materialen aankopen die we nu kunnen gebruiken om jouw bruiloft, jouw feest of jouw communie in te richten. Geregeld hoor ik van vrienden dat ze een babyborrel of trouwfeest willen organiseren. Een hele opgave, zo blijkt. De zoektocht naar een tent, stoelen, inkleding, een hapje en een drankje; het is een aardige klus die wij nu voor jullie helemaal uit handen willen nemen!

Samantha

Hallo, ik ben Samantha Leynen, ik woon in Lommel samen met mijn man Glenn. Ik heb een diploma Management Assistant op zak en ben reeds vijf jaar actief als Sales Service Correspondent in een internationale omgeving. In mijn huidige job verzorg ik naast reguliere klantenbezoeken en seminaries ook de voorbereidingen voor grote beurzen en events.

Glenn en ik stapten vorig jaar op 4 juni in het huwelijksbootje. Onze allermooiste maar tegelijkertijd ook meest vermoeiende dag. Alles verliep perfect, het was de dag van mijn dromen! Dit was te danken aan de uren en uren tijd die ik in de voorbereidingen van deze dag heb gestoken.

Als kleine meisje droomde ik al van een sprookjestrouwfeest zoals in een Amerikaanse film en daar moet je heel wat voor over hebben… Perfectionistisch als ik ben, kroop er enorm veel tijd in kleine details.

Ik was zeker van mijn stuk, er kon niets mislopen! Toch was ik die dag zelf nog een beetje zenuwachtig. Je houdt alles in de gaten, want je staat er “alleen” voor qua planning en organisatie.

Na onze bruiloft, dacht ik: “Wat een geregel voor die ene dag!”. En ook Glenn was blij dat het continu bellen en overleggen voorbij was. Het was een stresserende periode voor ons beiden en onze familie.

De hulp van een weddingplanner was misschien geen slecht idee geweest. Iemand die alles voor je regelt, met toch jouw ideeën op de voorgrond. De aanwezigheid van die persoon op de dag zelf, zorgt ervoor dat je 200% kan genieten. Daar ben ik van overtuigd!

En daar draait een trouwdag tenslotte om: liefde, ontspanning, genieten van elkaar, het is feest! En zo zie je maar, mijn liefde en zorg voor onze trouwdag brengt me vandaag misschien wel tot bij jou want graag ben ik jullie weddingplanner!