marriage de destination

destination marriage

Trouwen in de Champagne, in Toscane of in Veneto. Met een select gezelschap op een meerdaags avontuur vol liefde, vriendschap, zon, cultuur en wijn. De gezellige avonden volgen zich in sneltempo op. We starten met een gezellige welkomstdrink of een hippe pizzaparty. De volgende dag wordt iedereen in vakantiesfeer wakker en trekken we naar de lokale wijnhuizen of leuke stadjes. Stilaan wordt er een hechte groep gevormd. Op de dag van het trouwfeest, babbelt iedereen met iedereen en voelen wij al aan dat er geweldig knallend feest gaat volgen. Tot in de vroege uurtjes duurt het ‘La vie en rose’.

Na een stevig maar erg gezellig ontbijt zijn jullie gasten weer klaar om terug te keren naar het echte leven. Vaak krijgen we te horen dat het wel lijkt of de gasten ‘gelukspilletjes’ slikten. Even met de beste vrienden en familie onthaasten en helemaal naar mekaar toe groeien. Even weg van het dagelijkse leven en gewoonweg genieten. Ca c’est la marriage de destination.

Al enkele keren krijgen wij de vraag of we het ‘misschien’ zagen zitten om een zogenoemde destination wedding in mekaar te steken. Keer op keer kwamen we ervan terug met een fantastisch gevoel. Wij gaan met jullie op verkenning, maken afspraken met lokale leveranciers, bekijken het domein en maken samen met jullie een planning op.

Na enkele trouwweekends in het buitenland hebben wij ook reeds goede contacten met lokale verblijven, feestlocaties, leveranciers, …

Wil je graag trouwen in het buitenland maar zit je nog met een heleboel vragen? Is het financieel wel haalbaar? Zijn de ‘locals’ wel te vertrouwen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan en wij gaan geen enkel onderwerp uit de weg. Wij staan aan jullie zijde vanaf dag 1 tot jullie trouwdag en zelfs daarna. Hieronder enkele beelden van ‘les marriages de destination’: