la vie en rose

Zorgeloos genieten

De wereldbefaamde Franse zangeres Edith Piaf zong er in 1946 al over: ‘La vie en rose’.

“Quand il me prend dans ses bras
       Wanneer hij me in zijn armen neemt
Il me parle tout bas
       En zachtjes wat tegen me zegt
Je vois la vie en rose
       Dan zie ik het leven door een roze bril”

De boodschap is duidelijk: samen met geliefden zorgeloos genieten.

Jullie hebben jullie bruiloft, een receptie, een communiefeest of babyborrel in het verschiet en weten niet goed hoe eraan te beginnen?
Misschien vinden jullie de tijd of creativiteit niet binnenskamers? Stop met piekeren en start met genieten!

‘Wedding & Party Planning La vie en rose’ kan jullie ideale partner zijn. Wij staan klaar om jullie te adviseren en te begeleiden bij de organisatie van jullie zorgeloze droombruiloft of privéfeest.
‘Wedding & Party Planning La vie en rose’ is een jong, gedreven en enthousiast eventbureau voor iedereen die iets te vieren heeft en zelf intens wil genieten. Wij zijn Samantha, Lennert en Jolien. Met de nodige opleiding en de juiste benodigdheden sloegen we de handen in elkaar en beslisten we de wereld van de bruiloften en privéfeesten in te duiken met als motto ‘La vie en rose’: zorgeloos genieten.

Wat maakt ons zo speciaal?

Wij bezitten de kunde van het organiseren, van het plannen. Maar wij bezitten ook een groot assortiment aan materialen waardoor wij minimaal afhankelijk zijn van externe firma’s en we de prijs evengoed kunnen drukken.
Wij bieden een luisterend oor. Uw verzuchtingen staan bij ons steeds voorop. Maar natuurlijk reiken wij ook oplossingen aan of komen we met volledig uitgewerkte initiatieven. Willen jullie het lekker romantisch of houden jullie van de strakkere feesten? Bij ons kan het allemaal. Neem snel vrijblijvend contact op!